Schoenen en sloffen

Natuurlijk goed voor de kindervoet. Omdat kindervoeten alle aandacht verdienen.

Warme voeten, en warmte in het algemeen, is belangrijk voor een goede aarding. Dromerige kinderen vinden het vaak lastig om hun voeten te voelen. Zitten erg in het hoofd. Wol is van nature ademend en reguleert warmte. Hierdoor heb je geen last van klamme koude of te warme voeten. En, wol helpt bij de aarding. 

Vanaf de 1e stapjes zijn kindervoeten stevig genoeg om op blote voeten te lopen. Voor de ontwikkeling is het juist beter om blootvoets verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld gras, zand en steentjes te ontdekken. De meeste kinderschoenen hebben een te dikke en te stugge zool waardoor voetproblemen kunnen ontstaan. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een soepele en lichte schoen die natuurlijk ook nog lekker zit. 

Voor Babs en Binkie en Het loopt op Wolletjes heb ik geprobeerd om fijne producten uit te kiezen die passen bij bovenstaande visie. Regelmatig zullen er nieuwe merken bij komen.

Twijfel je over de juiste maat, kijk dan ook bij de aparte pagina waar precies staat beschreven hoe je de juiste schoenmaat berekent. Let op: dit kan soms per merk verschillen.

© 2011 - 2018 Babs en Binkie - natuurlijk voor je kind | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel