Over ons

Wie ben ik?

Ik ben Linda Veenstra-Faas, getrouwd met Stefan en moeder van 4 prachtige kinderen.

Na de geboorte van onze dochter begon het bij mij te kriebelen. Dat kleine hoopje puur geluk in je armen te mogen krijgen was het bijzonderste gevoel ooit. Een oerdrang om haar zo gezond en zuiver als mogelijk op te laten groeien werd aangeraakt in mij. Maar wat is dat dan? En hoe kan ik haar dat bieden? Wat is nu echt goede voeding? Wat voor supplementen zijn veilig én goed voor kinderen?  Hoe zit het nu met entingen? Welk speelgoed kies ik? Of welke luiers? Er is zoveel keus...

Ik besloot de opleiding Orthomoleculaire voeding en geneeskunde te gaan volgen bij de SOE.  In dat jaar werd onze zoon geboren. Bij hem kon ik het geleerde direct in de praktijk brengen. We hadden een lastige start en een periode van veel gepuzzel, vermoeidheid en doorzetten. Maar in liefde! Wat heeft hij mij veel geleerd! En, we besloten samen dat ook andere ouders en kinderen hulp moesten krijgen zonder het wiel opnieuw uit te moeten vinden.

Hierna heb ik nog verschillende andere opleidingen gevolgd om mijzelf verder te verdiepen en te scholen, zoals bioresonantie therapie, docent peuter-en kleuteryoga en gezins- en kindercoaching volgens de Reversie methode bij DreamChild. In december 2014 heb ik ook de specialisatie opleiding Kindertherapie afgerond. Ook werk ik al een aantal jaar met bloesem-en aromatherapie.

Na het afronden van de opleiding tot gezins-en kindercoach in juli 2014, ben ik gestart met mijn coachingspraktijk genaamd Kinderpraktijken (www.kinderpraktijken.nl). Ik heb mij vanuit ervaring en meerdere scholingen verdiept in huilbaby's en hooggevoelige kinderen.  Omdat ik tijdens de consulten vaak het gebruik van natuurlijke producten adviseer, ben ik in april 2015 gestart met de webshop Babs en Binkie. Omdat grote dromen klein beginnen.

 

 

© 2011 - 2019 Babs en Binkie - natuurlijk voor je kind | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel